SS17

Deze zomer komt Gorealya weer met een nieuwe collectie! Heb jij ze al gezien? Check nu de winkel en ga fresh de zomer in.

Check de winkel!
product image

Crew T white

Do you want to sit with us? Then buy the damn shirt. De Crew T is een fijn shirt van katoen met een stoere vibe. Met de gorilla op je borst en zijn grotere homie op je rug ben je zo mans als wat. De Crew T laat op de rug het iconische Gorealya logo zien en is afgewerkt met Amsterdam en het Amsterdamse X teken. Want we houden nou eenmaal van de stad. De klassieke crewneck halslijn flatteert iedereen en check ook even die omgeslagen mouwen. Die zorgen voor dat beetje meer attitude. Combineer de Crew T met de rest van je garderobe, want je kunt all the way gaan. Heb je dit shirt toch liever in een andere kleur? Of misschien wil je ze alle twee rocken? No problemo. Check de zwarte variant live op onze webshop. Represent our crew, love the tribe and make the city proud!

product image

Five panel black

De Five Panel Black is een absolute stunner en is niet meer weg te denken uit de collectie. De cap heeft een authentieke uitvoering en is in het zwart. Lekker low key en nonchalant. De vijf panelen (snap je nu de naam Five Panel?) zijn aan elkaar gestikt en zorgen samen voor een stevige fit. Vergeleken met de rest van de caps heeft de Five Panel Black een iets lagere fit waardoor het een ideaal model is. Makkelijk te verstellen met de strap aan de achterzijde. De cap heeft door de panelen een vierkante look en heeft daarmee een authentieke vibe. Afgemaakt met het iconische GRLY logo dat is geborduurd aan de voorzijde. Speciaal gedropt voor alle casual laid back momenten. Een voor jou en een voor je wifey. Match it up! De Five Panel Black is ook in het rood verkrijgbaar als je verder wilt gaan dan basic black.

product image

Gorealya basic white

We love basics and we cannot lie. De Gorealya basic is een klassieker uit de eerste collectie, maar is nog steeds een essential en onmisbaar. Onder andere perfect voor je casual days. De basic is gemaakt van kwaliteit katoen en is afgewerkt met een crewneck halslijn. Het maakt niet uit welke stijl je wilt uitdragen of hoe je het wilt dragen. Wij hebben de basics voor je klaarliggen. In het grijs, wit en zwart. Voor iedere mood een andere kleur. Met deze basic sta jij je mannetje, hoor je bij onze crew, support je Amsterdam en geloof jij in onze filosofie. Want het beste van Gorealya komt terug in deze basic en hij stelt nooit teleur. Simple as it is. Onze inspiratie komt terug in het iconische Gorealya logo en wordt afgebeeld zoals het hoort. Tijdloos, in plain sight en met traditionele invloeden. Get classic met een originele Gorealya Basic!

Website ontwerp en bouw door The Pack